Reacties

Reactie plaatsen

Reacties

Astrid
2 maanden geleden

Sinds een week zijn we de trotse "ouders" van 2 prachtige kittens. We hebben hun mama zwanger van ze gezien en zo het hele proces meegemaakt. Pascale van Cattery Con Mucho Amor is een geweldige Fokster, ze heeft ons van begin af aan erbij betrokken. We hebben zelfs de papa van de kittens ontmoet. Bijna elke dag kregen we berichtjes en foto's. Vanaf de bevalling tot het moment dat we mochten kennismaken,overal word je bij betrokken. Alle poezen zijn ontzettend gesocialiseerd en laten zich lekker aaien en knuffelen. De kittens groeien in de woonkamer op waardoor ze helemaal niet bang zijn voor vreemden. Ontzettend schoon is het terwijl er veel poezen rond lopen en zelfs 2 lieve honden waardoor de kittens gewend zijn aan honden om hen heen. Elke zaterdagochtend was voor ons een feestje want dan mochten we knuffelen en de kittens aan ons laten wennen, gezellige gesprekken met een kop koffie en wat lekkers. Zo'n hartelijke ontvangst door Pascale en Marcel waar niks hen teveel was. Geen vraag is te gek. We zijn dol op onze Jagger en Izzy ! Mocht je nog twijfelen of je een kitten wilt ga dan maar eens kijken bij Cattery Con Mucho Amor en je bent verkocht!

Leonie Schenk
4 maanden geleden

IK zou graag een kitten willen hebben en willen weten of jullie nog eentje beschikbaar hebben

Janou
een jaar geleden

Wij hebben sinds kort 2 kittens van Pascale, Ollie & Lillie, en ze zijn geweldig! Ze zijn allebei op een fijne manier afhankelijk, lief, speels en erg mooi. Pascale heeft er ook voor gezorgd dat ze perfect zindelijk zijn, gewoon géén ongelukjes. Ook zijn ze heel sociaal en makkelijk met kindjes. Pascale doorloopt het traject heel zorgvuldig met hart voor haar kittens waardoor de kittens en de gezinnen een goede start hebben. Een Britse korthaar van Pascale is de investering zeker waard!

Yvonne
een jaar geleden

Zeer tevreden over deze cattery. Pascalle is top.
Ze heeft ons vanaf de geboorte op de hoogte gehouden met foto's en filmpjes over onze kitten. Met alle vragen konden en kunnen we nog steeds bij haar terecht. Mochten regelmatig komen kijken hoe ze groeide en zich ontwikkelde. Hebben nu een zeer mooie en sociale kitten dankzij Pascalle en haar gezin.

Tom Roncken
een jaar geleden

Onze ervaring met Cattery Con Mucho Amore is top! We hebben hier onze Britse Korthaar kitten gekocht en zijn ontzettend blij met onze keuze. Hij is lief, aanhankelijk, speels en kan goed met andere dieren overweg. Pascalle en Marcel zijn zeer zorgzaam, betrokken en gastvrij. Ze hebben duidelijk passie voor katten en zorgen ervoor dat hun kittens goed verzorgd en liefdevol opgevoed worden. We kunnen Cattery Con Mucho Amore ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een gezonde, liefdevol opgevoede en goed gesocialiseerde kat. Pascalle en Marcel zijn geweldige mensen die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat hun kittens naar liefdevolle en zorgzame huizen gaan!

Tamara thomissen
2 jaar geleden

De beste meest liefdevolle fokker die ik me kn voorstellen.
Je kunt er terecht met al je vragen geen enkele vraag is gek, en je word dagelijks op de hoogte gehouden met foto’s en berichten over het wel en wee van je nieuwe kitten.

Thea Selanno Geelen
2 jaar geleden

Beste lezer,
Wat ben ik blij met Pascale, zij heeft ervoor zorggedragen dat ik nu twee prachtige kittens heb.
Bij het eerste bezoek bij haar thuis was ik helemaal verkocht, eerst was ik eigenlijk nog aan ‘t twijfelen of ik nog wel een poes wilde nemen, maar na het zien van al die prachtige poezen die bij haar rondlopen wist ik zeker dat ik er klaar voor was. Nu heb ik er zelfs twee en wonen Lewieke en Chrissie (broer en zus) bij mij. Wat heeft ze me goed begeleid en ook heb ik ervaren dat ze altijd klaar voor me staat mocht er iets zijn met de kittens. Ze is echt een geweldige fokster met het hart op de goede plaats zowel voor de koper als voor de kittens. Ben zo blij dat ik via haar de kittens heb.

Claudia Stassen
2 jaar geleden

Sinds 24 juni zijn wij de zeer trotse eigenaren van Joona. Na aanvankelijke twijfel om een kat toe te voegen aan ons hondengezin (2 kooikerhondjes van 7 en 5) heeft Pascale ons kunnen overtuigen dat dit geen probleem is. En inderdaad…. Op de jongste na die af en toe wat uitval neigingen heeft, gaat het prima!
Joona is een schat van een katertje. Heel lief en aanhankelijk. En mooi! Zo prachtig!
Pascale heeft ons goed voorbereid, van duidelijke informatie voorzien en geholpen met het bestellen van de katten uitzet.
Vragen aan Pascale kunnen altijd en worden direct beantwoord. Wij zijn super blij met Joona en met het feit dat we altijd kunnen terugvallen op Pascale voor vragen en advies.

Ellen Tritsmans
2 jaar geleden

We hebben onze kater Fidel via Con Mucho Amor en zijn super tevreden. Pascale houdt je van bij de geboorte op de hoogte van hoe het jouw kitten vergaat. De kittens en de poezen worden super goed verzorgd, het is er erg hygiënisch en netjes. De kittens zijn super goed gesocialiseerd. Ze groeien er op ik een warm nest en huiselijke omgeving. Pascale en haar gezin zetten alles in het werk voor het welzijn van hun poezen en kittens. We hebben steeds een nauw contact met haar en we kunnen er altijd bij terecht voor vragen of info. Niets dan lof!

Anuschka
2 jaar geleden

Hele fijne cattery. Pascalle is super zorgzaam voor al haar dieren. De kittens komen niets te kort en krijgen alle liefde die nosig is.
Je krijgt heel veel info en foto's over de kittens, zo kun je de groei van jouw kitten goed volgen.