wachtlijsten

Wij werken niet met echte wachtlijsten, wij werken op gevoel. Wanneer je mail ons aanspreekt, zullen wij contact met je opnemen en in gesprek gaan. Voor ons moet er absoluut een klik zijn.

 

Verder plaatsen wij liever niet in huishoudens waar geen andere dieren zijn, maar soms maken wij weleens een uitzondering, zeker wanneer de koper de wens uitspreekt in de toekomst nog een britje te willen aanschaffen. En wij plaatsen niet bij mensen die beiden fulltime werken, en daarom weinig thuis zijn, dit geldt natuurlijk niet voor mensen die thuis werken. Onze poezen/katers mogen niet op straat, dus een cat proof tuin/balkon is zeker een vereiste. We begrijpen als die er nu nog niet is.

Wanneer de kittens 4/5 weken oud zijn mag je komen kennismaken en de kleintjes komen bewonderen. Als je op visite komt, vragen we je om niet meerdere cattery’s op dezelfde dag te bezoeken, om eventuele overdracht van ziektes te voorkomen.

Zodra we er allebei een goed gevoel bij hebben, kun je een kitten rond de 8 weken definitief bespreken. Heb je een kitten besproken dan houden wij je regelmatig op de hoogte van de ontwikkeling van de kittens met foto’s en berichtjes. Pas na  de definitieve keuze, vragen wij een aanbetaling van 150 euro.

Wanneer je een kitten besproken hebt, mag je, moet natuurlijk niet, elke zaterdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur je kitten komen bezoeken en heerlijk knuffelen. Onze ervaring heeft geleert, dat de overgang naar een nieuwe eigenaar veel makkelijker verloopt wanneer de eigenaar zijn kitten regelmatig bezoekt. Ook geïnteresseerden voor toekomstige kittens mogen op de zaterdagen binnenlopen. Wel fijn als je vtv aangeeft dat je ons die week bezoekt.